Kijken wat
yoga voor jou
kan doen?
Vraag hier een gratis
proefles aan!

Sunday Yoga Specials

 

DEZE TRAINING ZIT VOL! HOUD DE WEBSITE IN DE GATEN VOOR NIEUWE DATA!

Mindfulness Training: Zelfacceptatie

In deze training komen we drie keer bij elkaar om via een simpel model te leren over wie we zijn en wat ons gelukkig maakt. Zodat we meer begrip krijgen, meer liefde kunnen opbrengen én veel meer plezier kunnen beleven in het zijn van onszelf!

Je leert hoe je van jezelf en jouw leven kunt gaan houden. Jouw kracht zit in jezelf zijn. Je zelfvertrouwen krijgt een boost én je krijgt er een bak energie van!

De training wordt gegeven door Fenne Oostewaal. Fenne neemt geen blad voor de mond en boort zaken aan die ertoe doen. Ze weet een veilige en vertrouwde sfeer te creëren en verbindt zich op een persoonlijke én professionele manier met cursisten. Haar kennis en ervaring als yogadocente en natuurgeneeskundig therapeut brengen wetenschap en spiritualiteit samen. Ze weet ze feilloos te verbinden aan jouw unieke omstandigheden, zodat je werkelijk gaat ervaren wat het inhoudt om steeds meer jezelf te zijn. Er is ruimte voor ieders unieke ontwikkeling. 

 

Dag 1

In de eerste workshop wordt in grote lijnen uitgelegd hoe een simpel model je helpt om een diep begrip te ontwikkelen voor jezelf.

De nadruk ligt deze workshop op de ontwikkeling van je brein en hoe je geest en gedachtes daarmee verbonden zijn. Spiritualiteit en wetenschap vullen elkaar aan en worden toegepast op jou en jouw gedachtes.

Om je een idee te geven van wat je opsteekt:

 • Je leert hoe het komt dat negatieve gedachtes altijd zo overheersen en wat de truc is om ze de baas te worden.
 • Je leert waardering te krijgen voor wat je denkt, wat die gedachtes ook inhouden, een eerste stap naar ware zelfliefde.
 • Je leert dat er dingen mogelijk zijn, die je niet voor mogelijk hield, zodat je enthousiast uit kan kijken naar jouw ontwikkeling.

Dag 2

In de tweede workshop gaat het erom dat je ervaart wat er gebeurt. We zullen oefeningen doen die je op een veilige manier uit je comfortzone halen en je leren voelen.

Een klein inkijkje in de dag:

 • Je leert hoe je moed ontwikkelt om met meer bezieling te leven.
 • Je leert welke methode je helpt om deze levenslust te verankeren in je brein, zodat je een groeiend gevoel van plezier en tevredenheid beleeft.
 • Je leert wat het werkelijke betekent om je hart te openen en jezelf te omarmen.

Dag 3

De derde workshop is de kroon op je harde werken. We gaan een stapje verder en duiken de stilte in om te begrijpen hoe spiritualiteit ons ruimte geeft om te blijven groeien, terwijl we voluit mogen leven wat we NU zijn.

We blikken samen terug om alles met elkaar in verbinding te brengen zodat we werkelijk kunnen integreren wat we geleerd hebben.

Een samenvatting van de dag:

 • Je leert de kracht van het NU niet alleen te begrijpen, maar daadwerkelijk te ervaren.
 • Je leert wat acceptatie inhoudt en hoe ontzettend veel plezier je daar in kan hebben.
 • Je leert een diep vertrouwen te ontwikkelen in jezelf en het leven.

 

Zondag 5 mei 11.00-14.00 uur

Zondag 12 mei 11.00-14.00 uur

Zondag 19 mei 11.00-14.00 uur

 

Deze training brengt een enorme groeispurt in je persoonlijke ontwikkeling waar je nog heel lang profijt van kunt hebben. Zin om ermee aan de slag te gaan? Profiteer nu van de introductieaanbieding en boek de training voor €149,-

Geef je op via onderstaande link óf mail naar info@zenseyoga.nl

Schrijf je hier in!

 • YOGA SPECIAL
 • ZONDAGMIDDAG
 • PERSOONLIJKE AANDACHT
 • VERDIEPING