Kijken wat
yoga voor jou
kan doen?
Vraag hier een gratis
proefles aan!
Een aanrader! Fenne zorgt voor een fijne sfeer. Ze heeft onwijs veel kennis en kan dit goed overbrengen. Veel interessante onderwerpen, heel leerzaam.
Marije ( 31 jaar )
De belangrijkste cursus in je leven, de basis. Het grootste cadeau. Het raakt tot diep in de kern. Fenne weet waar ze over praat en ze neemt de tijd.
Malanie ( 46 jaar )
Ik zeg doen! Je krijgt er zoveel voor terug. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar het heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. Fenne geeft veel liefde en warmte en legt alles in begrijpelijke taal uit.
Kim ( 37 jaar )

Mindfulness Training

 

Mindfulness Training: Zelfacceptatie

Data: oktober 2021

Tijd: 11.00-14.00 uur

In deze training komen we vier keer bij elkaar om via een simpel model te leren over wie we zijn en wat ons gelukkig maakt. Zodat we meer begrip krijgen, meer liefde kunnen opbrengen én veel meer plezier kunnen beleven in het zijn van onszelf!

Je leert hoe je van jezelf en jouw leven kunt gaan houden. Jouw kracht zit in jezelf zijn. Je zelfvertrouwen krijgt een boost én je krijgt er een bak energie van!

De training wordt gegeven door Fenne Oostewaal. Fenne neemt geen blad voor de mond en boort zaken aan die ertoe doen. Ze weet een veilige en vertrouwde sfeer te creëren en verbindt zich op een persoonlijke én professionele manier met cursisten. Haar kennis en ervaring als yogadocente en natuurgeneeskundig therapeut brengen wetenschap en spiritualiteit samen. Ze weet ze feilloos te verbinden aan jouw unieke omstandigheden, zodat je werkelijk gaat ervaren wat het inhoudt om steeds meer jezelf te zijn. Er is ruimte voor ieders unieke ontwikkeling. 

 

Dag 1

In de eerste workshop wordt in grote lijnen uitgelegd hoe een simpel model je helpt om een diep begrip te ontwikkelen voor jezelf.

De nadruk ligt deze workshop op de ontwikkeling van je brein en hoe je geest en gedachtes daarmee verbonden zijn. Spiritualiteit en wetenschap vullen elkaar aan en worden toegepast op jou en jouw gedachtes.

Om je een idee te geven van wat je opsteekt:

 • Je leert hoe het komt dat negatieve gedachtes altijd zo overheersen en wat de truc is om ze de baas te worden.
 • Je leert waardering te krijgen voor wat je denkt, wat die gedachtes ook inhouden, een eerste stap naar ware zelfliefde.
 • Je leert dat er dingen mogelijk zijn, die je niet voor mogelijk hield, zodat je enthousiast uit kan kijken naar jouw ontwikkeling.

Dag 2

In de tweede workshop gaat het erom dat je ervaart wat er gebeurt. We zullen oefeningen doen die je op een veilige manier uit je comfortzone halen en je leren voelen.

Een klein inkijkje in de dag:

 • Je leert hoe je moed ontwikkelt om met meer bezieling te leven.
 • Je leert welke methode je helpt om deze levenslust te verankeren in je brein, zodat je een groeiend gevoel van plezier en tevredenheid beleeft.
 • Je leert wat het werkelijke betekent om je hart te openen en jezelf te omarmen.

Dag 3

De derde workshop is de kroon op je harde werken. We gaan een stapje verder en duiken de stilte in om te begrijpen hoe spiritualiteit ons ruimte geeft om te blijven groeien, terwijl we voluit mogen leven wat we NU zijn.

We blikken samen terug om alles met elkaar in verbinding te brengen zodat we werkelijk kunnen integreren wat we geleerd hebben.

Een samenvatting van de dag:

 • Je leert de kracht van het NU niet alleen te begrijpen, maar daadwerkelijk te ervaren.
 • Je leert wat acceptatie inhoudt en hoe ontzettend veel plezier je daar in kan hebben.
 • Je leert een diep vertrouwen te ontwikkelen in jezelf en het leven.

Dag 4

De vierde workshop is bedoeld om praktisch aan de slag te gaan met de kennis die we hebben opgedaan. Jouw persoonlijke vraagstuk speelt de hoofdrol in de oefeningen die we gaan toepassen, zodat je kunt gaan ervaren hoe het werk voor jou

Er is ruimte om te overleggen, te vragen en te oefenen, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt en steeds verder kunt ontwikkelen in zelfacceptatie!

Een samenvatting van de dag:

Je leert vraagstukken te herkennen en te verhelderen.
Je leert hoe je ze in een ander perspectief kunt plaatsen.
Je leert hoe je jouw bewustwording kunt inzetten om vraagstukken om te zetten in levensenergie!

 

Deze training brengt een enorme groeispurt in je persoonlijke ontwikkeling waar je nog heel lang profijt van kunt hebben. Zin om ermee aan de slag te gaan?

Geef je op via de link onderaan de pagina óf mail naar info@zenseyoga.nl

Kosten: €197,- incl. healthy bites

 

Verdiepingsmodule: Patronen doorbreken

Zondag 19 april: 11.00 uur – 17.00 uur

In deze module krijg je de gelegenheid om intensief te werken aan hardnekkige denkpatronen in jouw systeem.

Vandaag is de bedoeling dat we vanuit het model van de Mindfullness Training: Zelfacceptatie aan de slag gaan.

We starten met verbindingsoefeningen om te voelen wat er in ons leeft. Door contact te maken met ons innerlijk kind, voelen we letterlijk waar we voor geboren zijn.

We werken met opstellingen om een scherp beeld te krijgen van wat er in ons speelt. In een opstelling wordt zichtbaar hoe een denkpatroon in elkaar steekt en waar het vandaan komt.

We eindigen met meditatie om te observeren vanuit stilte. Uiteindelijk is er geen truc voor zelfacceptatie, maar steeds vriendelijker leren observeren, schept ruimte voor wat je bent. En in die ruimte word je zichtbaar en voelbaar, je wordt je bewust. En bewustwording is liefde voor wat is, voor wat JIJ BENT.

Fenne helpt je te leren kijken, vriendelijker te worden en een steeds meer verbinding te voelen. Je gaat naar huis met meer inzicht, een diepere verbinding met jezelf en de stilte als onafscheidelijke vriend.

Kosten: €95 incl. lunch

 

Schrijf je hier in!

 • YOGA SPECIAL
 • ZONDAGMIDDAG
 • PERSOONLIJKE AANDACHT
 • VERDIEPING