Yoga & Wellness Weekend op de Veluwe 7-8-9 februari

Wil jij echt even helemaal tot rust komen en jezelf opladen?

Ga mee met ons op een geheel verzorgd Yoga & Wellness Weekend op de Veluwe. Dat is puur genieten. Met verblijf in een luxe 4 sterren wellness hotel, biologisch eten en een perfecte dosis yoga. Een ontspannen weekend voor rust, inspiratie en frisse energie. Maak even helemaal je hoofd leeg en ervaar de prachtige natuur.

In de bosrijke omgeving staat het 4-sterren wellness hotel De Sterrenberg. Dit hotel straalt luxe en rust uit. Proef de natuur, beleef de Veluwe en voel je thuis in de ontspannen sfeer van het hotel. Laat je culinair in de watten leggen in Restauarant Cépes en geniet van de tijd voor jezelf in de wellness.

Je krijgt elke dag inspirerende yogalessen en leert om weer helemaal in je lijf te komen. Het programma bestaat uit energieke Flows van Evita en ontspannende middag of avond sessies van Sabine. De lessen zijn geschikt voor ieder niveau. Tussen de lessen door is ruimte voor vrije tijd die je kunt besteden aan een fietstocht, wandeling of met een boek bij de haard.

Ons Yoga weekend… daar knap je echt van op!

Dit Yoga & Wellness Weekend Retreat is inclusief:

  • 2 overnachtingen in een Charme kamer van het 4* wellness-hotel De Sterrenberg
  • Alle maaltijden: 2 x uitgebreid biologisch ontbijt, 1 x keuze lunch, 2x healthy smoothie, 2 x 4-gangen vegetarisch diner
  • 5 Yogalessen: Afternoon Yoga Flow – Relax & Restore Yoga – Good Morning Yoga Flow –Yin Yoga – Sweet Sunday Flow
  • 1x Entree Nationaal Park De Hoge Veluwe én vrij gebruik witte fietsen
  • 1x heerlijke wollen sokken van Soxs twv €31,95
  • Badjas & slippers op de kamer
  • Fiets- en wandelkaart van de Veluwe
  • Onbeperkt toegang tot zwembad, fitness, sauna en Turks stoombad
  • Tijd en aandacht voor verdieping en vragen
  • Begeleiding door twee van onze toegewijde docenten.

Programma

Vrijdag:

15.00-15.30 uur: Ontvangst met koffie of thee in de lounge. Uitleg programma en inchecken kamers.

16.30-17.30 uur: Yoga Afternoon Flow. We starten met een frisse Flow om alle (werk) stress en spanningen los te kunnen laten en ontspannen het weekend in te gaan.

18.30- 20.30 uur: 4-gangen diner in restaurant Cépes. Kannen water met citroen op tafel. 

20.30-22.00 uur: Relax & Restore Yoga. In deze les ligt de nadruk op ontspannen. Het is een zachte, rustige vorm van yoga. Het bevordert een goede nachtrust, slaap lekker!

 

Zaterdag:

8.00-9.15 uur: Good Morning Yoga Flow. Dit is een fijne les om wakker te worden. Het is een dynamische, vloeiende les en geeft je nieuwe energie om de dag te beginnen!

9.15-10.30 uur: Uitgebreid Biologisch Ontbijtbuffet.

15.30-17.00 uur: Yin Yoga. In deze vorm van yoga worden de houdingen iets langer vastgehouden waardoor het doorwerkt op de diepere weefsels. Met als resultaat dat je rust en ruimte ervaart.

18.30-22.00 uur: 4-gangen vegetarisch diner met optioneel biologisch wijnarrangement.

 

Zondag:

9.00-10.30 uur: Uitgebreid Biologisch Ontbijtbuffet

10.30-11.45 uur:  Sweet Sunday Flow. Een unieke beleving voor al je zintuigen. Stel jezelf open en geniet van dit cadeautje aan jezelf.

12.00-13.00 uur: Late check-out en afsluiting met verse smoothie in de bibliotheek.

Optioneel kun je nog vrij gebruik maken van de wellness, op eigen initiatief het Kröller-Müller Museum bezoeken of nog even nagenieten bij de open haard.

Dit Yoga & Wellness Weekend kost €429,- p.p.
Reserveer de retreat via info@zenseyoga.nl

*Dit is op basis van 2-persoons kamer. Mocht je toch liever een kamer voor jezelf willen, dan geldt een toeslag van €50,- p.p.p.n.