Kijken wat
yoga voor jou
kan doen?
Vraag hier een gratis
proefles aan!

Business Yoga

Vandaag de dag ervaren veel mensen structureel te veel stress op het werk. Als resultaat hiervan kampen mensen met burn-outs of chronische klachten. Denk aan rug/nekpijn, verhoogde bloeddruk, hartkloppingen en slapeloosheid.

Business in Balance

Dit kan voorkomen worden door yoga op het werk te doen. Zense Business in Balance verzorgt bedrijfsyoga op locatie. De training wordt ook online via een livestream aangeboden. Er worden praktische sessies op maat gegeven om zo iedereen de voordelen van yoga te laten ervaren. Deze sessies zijn gericht op ontspanning, bewustzijn en gezondheid zonder dat het zweverig wordt. We reiken tools aan om te ontspannen en nieuwe energie op te doen zodat er vervolgens weer efficiënt gewerkt kan worden.

Cijfers

Stress op het werk is meer aanwezig dan je denkt. Op dit moment hebben ruim een miljoen Nederlanders last van burn-out klachten en 36% van het werk gerelateerde ziekteverzuim ontstaat door werkstress. (Rapport Rijksoverheid)

Waarom het bedrijfsleven yoga massaal omarmt

Defensie doet het, de politie doet het en ook in het bedrijfsleven zie je het steeds vaker: yoga op het werk. Onderzoek bewijst: yoga vermindert stress, verbetert je concentratie en is goed voor je houding en humeur. Yoga geeft ontspanning, energie en focus. Hierdoor kunnen medewerkers beter presteren, omgaan met stress en voelen ze zich energieker. Met yoga op de werkvloer investeer je in de gezondheid van je medewerkers én de kwaliteit van het werk. Dat vertaalt zich in een positieve werksfeer, een lager ziekteverzuim en goede resultaten!   Wil je meer informatie over yoga bij jou op het werk? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor je klaar!