Kijken wat
yoga voor jou
kan doen?
Vraag hier een gratis
proefles aan!
“Ik heb voor Zenseyoga gekozen, omdat ze op veel verschillende tijden en dagen lessen aanbieden. De lessen passen precies bij wat ik nodig heb. Een workout en ontspanning in één.”
Melanie ( 29 jaar )
“De docenten zijn vakkundig. Door de persoonlijke begeleiding, hartelijkheid en warme sfeer voel ik mij op mijn gemak. Zowel fysiek als mentaal voel ik mij sterker.”
Elly ( 65 jaar )
“Ik voel mij heel welkom bij ZenseYoga. De lessen zijn leuk en afwisselend en hebben geen zweverig karakter. De uitwerking is verbluffend; je gaat veel lekkerder in je lijf zitten!”
Emmy ( 60 jaar )
“Tijdens de intensieve Flow lessen kan ik de waan van de dag vergeten. Daarnaast vind ik het als fanatiek hardloper een uitstekende manier om mijn spieren te rekken en strekken.”
Sander ( 43 jaar )
“Wat ik fijn vind aan de studio is dat ik mij via de app kan inschrijven op de les die mij op dat moment past. En dat ik mij tot acht uur voor aanvang ook weer kan afmelden!”
Petra ( 49 jaar )
Ik kan ZenseYoga een ieder aanbevelen. Het heeft mij bewuster gemaakt en ik voel dat mijn lichaam langzaam aan leniger wordt.
Gert ( 66 jaar )
Zense Yoga is DE yogastudio waar ik naar op zoek was! No nonsens yoga met een moderne twist. Evita en de mededocenten zijn zeer kundig, betrokken en gemotiveerd.
Karin ( 51 jaar )
Ik kwam binnen met nul yoga-ervaring voor een gratis proefles. Hoewel ik dacht dat ik zo'n beetje alle spieren in mijn stijve lijf af zou scheuren en mijn armen het tijdens het planken zouden begeven, bleek ik tot mijn grote verbazing me na een les juist supergoed te voelen! Inmiddels volg ik 3 lessen per week en is yoga mijn ultieme uitlaatklep geworden!
Marianne ( 38 jaar )
Voor mij is ZenseYoga een heerlijk rustpunt na een drukke week. De zaterdagochtend les is dan ook al jaren een heerlijk begin van mijn weekend.
Martin ( 61 jaar )
Evita heeft een zeer prettige stem waarmee zij je door de oefeningen leidt. Echt even tijd voor jezelf om daarna weer met nieuwe energie aan de slag te gaan.
Ans ( 45 jaar )
Je leert om goed te ademen. Dit neem ik mee in het dagelijks leven, bij spanning, drukte. Even stilstaan bij het in en uitademen, en dat helpt!
Jorrit ( 40 jaar )
Voor mij is ZenseYoga de allerfijnste studio uit de wijde omgeving. Ik loop altijd met een brede glimlach de studio uit.
Jolanda ( 51 jaar )
De prettige sfeer, en oprechte aandacht maakt ZenseYoga speciaal voor mij. Die aandacht vind je terug in alles, van de muziekkeuze tot de massage tijdens de eindontspanning.
Dagmar ( 23 jaar )
Diverse ‘yoga-pogingen’ gedaan, waarbij ik steeds al snel weer afhaakte. Het lukte niet om mijn prikkelgevoelige en bijna-altijd-denkende brein tot rust te brengen. Bij Zense Yoga is het een totaal beleving, waardoor het wél lukt uit mijn hoofd te komen. Ik ben heel blij dat ik Zense Yoga heb ontdekt!
Jolanda ( 55 jaar )
Ter afsluiting van de les een kleine oliemassage en een kopje kruidenthee. Heerlijk ontspannen.
Elly ( 68 jaar )
De lessen geven mij energie en inspiratie als ik er mentaal of lichamelijk even doorheen zit. Op dat soort momenten twijfel ik of ik wel zin heb om te gaan maar achteraf heb ik er nooit spijt van!
Nadine ( 27 jaar )
Door de lessen van ZenseYoga zit ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel. ZenseYoga is gewoon de beste in omgeving Hoorn :-)
Inge ( 36 jaar )
Ik vind Evita een fijne persoonlijkheid, iedereen is welkom bij haar. Ze stelt een ieder op zijn gemak. Na elke les kom ik thuis met meer ruimte in mijn lijf én in mijn hoofd. Superfijn.
Sanne ( 40 jaar )
Zense studio is een moderne, sfeervolle en mooie yogaschool waar alle benodigde materialen aanwezig zijn. Je krijgt tijdens de Flow lessen een totale body work-out en tegelijkertijd kom je echt te rust. Ik blijf het wonderlijk vinden.
Janet ( 56 jaar )
Het fijne aan Zense Yoga is dat je nergens aan vast zit. Maar als ik een tijdje niet ben geweest, ga ik het wel missen. Het geeft me meer rust en balans, wat ik echt nodig heb met een drukke baan.
Jamie ( 45 jaar )

Over Zense Yoga

Ben je op zoek naar yogales in Hoorn? Dan ben je bij Zense Yoga op de juiste plek. Zense Yoga is een moderne yogastudio in het hart van Hoorn. Wij bieden yoga voor iedereen. Zense Yoga staat voor laagdrempelige benadering van Yoga. Er is niets zweverigs aan. Op deze manier kan iedereen de voordelen van Yoga ervaren. Door gebruik te maken van de gratis proefles kan er vrijblijvend worden ondervonden wat Yoga kan doen.

Yoga makes zense!

Iedereen is welkom!

De yogastudio is nieuw en modern ingericht. Zense Yoga is een open en eigentijdse yogaschool, waar oude filosofieën worden vertaald naar de moderne maatschappij. Wij werken met een handige app, waardoor je elke week kan komen wanneer het jou uitkomt en tot 12 uur voorafgaand aan de les kosteloos kan annuleren!

Waarom Zense Yoga

  • laagdrempelig
  • gratis proefles
  • uitgebreid lesaanbod voor iedereen
  • moderne studio
  • vrij parkeren voor de deur
  • kleine groepen van maximaal 16 personen
  • enthousiaste & inspirerende docenten
  • flexibel gebruik van lessen d.m.v. Yoga App

Volg Zense Yoga op instagram & facebook