Yoga & Wellness Weekend op de Veluwe

1-2-3 oktober 2021

Wil je echt even helemaal tot rust komen en jezelf opladen? Ga dan met ons mee op een geheel verzorgd Yoga & Wellness Weekend op de Veluwe. Dat is puur genieten. Met verblijf in een luxe 4-sterren hotel, biologisch eten en de perfecte dosis yoga. Een ontspannen weekend voor rust, inspiratie en energie!

In de bosrijke omgeving staat het boutique hotel De Sterrenberg. Proef de natuur, beleef de Veluwe en voel je thuis in de ontspannen sfeer van het hotel. Laat je (culinair) in de watten leggen en geniet van de tijd voor jezelf.

Het programma bestaat onder andere uit dynamische yogalessen in de ochtend om je dag energiek te beginnen en meer ontspannen sessies in de middag en avond om te herstellen en op te laden. Bij mooi weer kunnen de yogalessen op de Veluwe plaatsvinden. Met een opkomende zon, fluitende vogels en frisse lucht is dat écht magisch. Tussen de sessies door is ruimte voor vrije tijd die je kunt besteden in de wellness of kruip met een boek bij de haard. Je kunt er ook voor kiezen om lekker te gaan wandelen of fietsen. Een wandelkaart en fietsen zijn inbegrepen.

Het hele weekend wordt met veel liefde (vegetarisch/veganistisch) gekookt door de chefkoks van restarant Cépes. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale en biologische seizoensproducten. Het restaurant serveert iedere dag een smaakvol ontbijt en een gastronomisch 4-gangen verrassingsmenu. Een huisaperatief en tafelwater is inbegrepen. We houden natuurlijk rekening met allergenen en dieetwensen,

 

Dit Yoga & Detox Weekend is inclusief:

  • 2 overnachtingen in een luxe kamer van het boutique hotel De Sterrenberg.
  • Alle maaltijden: 2x  biologisch ontbijt, 1x lunch á la carte, 2x smoothie, 2x  4-gangen diner
  • 5 Yogalessen: Yoga Nidra – Relax & Restore Yoga – Good Morning Yoga Flow –Yin Yoga – Sweet Sunday Flow
  • Onbeperkt gebruik van de Welness faciliteiteiten. Deze bestaat uit een Finse sauna, Turks stoombad, Fitness en twee zwembaden.
  • 1x heerlijke wollen sokken van Soxs twv €32,95
  • Onbeperkt (bruis)water tijdens het diner, koffie & thee bij de yogaruimte.
  • 1x Entree tot het Nationale Park de Hoge Veluwe en gratis gebruik van de witte fietsen. (Je kunt op eigen initiatief het Kroller-Muller museum bezoeken dat zich in het park bevindt.)
  • 1x Wandelkaart van de omgeving
  • Tijd en aandacht voor verdieping en vragen.

 

Programma

Vrijdag:

16.00-17.00 uur: Ontvangst met smoothie in de lounge. Inchecken kamers.

17.00-18.00 uur: Openingsceremonie

18.00- 20.00 uur: 4-gangen verrassingsdiner 

20.30-22.00 uur: Relax & Restore Yoga. We laten alle (werk)stress los en gaan ontspannen het weekend in. Het is een zachte, rustige vorm van yoga. 

Zaterdag:

8.00-9.30 uur: Good Morning Flow: Een dynamische Flow om je dag vol energie te beginnen! 

9.30-10.30 uur: Biologisch Ontbijt

13.00-14.30 uur: A la carte lunch

15.30-17.00 uur: Yin Yoga. In deze vorm van yoga worden de houdingen langer vastgehouden waardoor het doorwerkt op de diepere weefsels. Met als resultaat dat je meer rust en ruimte ervaart.

18.30-20.00 uur: 4-gangen verrassingsdiner 

21.00-22.00 uur: Yoga Nidra. Ga lekker liggen, ontspan je en laat je meevoeren met deze kalmerende sessie. Het bevordert een goede nachtrust, slaap lekker!

Zondag:

9.00-10.30 uur: Biologisch Ontbijt

10.30-12.00 uur:  Sweet Sunday Flow. Een unieke beleving. Laat los & enjoy!

12.00-12.30 uur: Afsluiting met smoothie.

 

Ervaring met yoga is niet vereist, de lessen worden afgestemd op het niveau van de groep. Ook als je nog geen ervaring met yoga hebt ben je dus van harte welkom.

De kosten voor deze retreat zijn €525. Boek vóór 1 september en profiteer van de vroegboekkorting. Boek vandaag nog en betaal €495,- Dit is op basis van 2-persoonskamer. De bedden kunnen zowel los van elkaar als tegen elkaar op gemaakt worden. Mocht je liever een kamer voor jezelf willen, dan geldt een toeslag van €50,- p.p.p.n. 
Reserveer de retreat via info@zenseyoga.nl
N.B. Deze retreat is volledig in lijn met de coronamaatregelen. Mocht de retreat toch geen doorgang kunnen vinden ivm de richtlijnen vanuit het RIVM dan kan er kosteloos geannuleerd worden.