RETREAT AAN DE HEI

29-30-31 maart 2024

Yes, we gaan weer naar de Hoorneboeg! Begin je Paasweekend goed en vertrek op Goede Vrijdag met ons naar de Hei. 

Ga met ons mee op een geheel verzorgd Yoga Weekend. Met verblijf op de Hoorneboeg, biologisch eten en een perfecte dosis yoga. Een heerlijkweekend voor rust, inspiratie en energie!

Tijdens dit retreat verblijf je in Aan de Hei van de Hoorneboeg, in twee schitterend verbouwde, monumentale boerderijen. Hier heerst een serene rust. De perfecte plek om je op te laden.

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, een waanzinnig landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en magische heuvels.

Er is een prachtige yogazaal met gigantische ramen uitkijkend over het bos, een bibliotheek, een ruime woonkamer, een sauna en relaxruimte.

Je krijgt elke dag verschillende yogasessies om weer helemaal lekker in je lijf te komen en rust te ervaren. Het programma bestaat o.a. uit dynamische flows voor energie en ontspannende practices om te herstellen. Bij mooi weer kan de yoga in de grote tuin plaatsvinden, omheind door bos en heide.

Tussen de sessies door is ruimte voor vrije tijd die je kunt besteden in de sauna, aan een wandeling op de hei, met een boek bij de haard of te genieten van een massage.

Iedere dag wordt met veel liefde gezonde maaltijden bereidt door De Tuinman. Een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin.

 

Dit Yoga Weekend is inclusief:

  • 2 overnachtingen in een luxe kamer Aan de Hei van De Hoorneboeg
  • Alle maaltijden: 2x biologisch ontbijt, 2x lunch, healthy shakes & snacks, 2x vegetarisch diner
  • 5 Yogalessen: Yoga Nidra – Stress Relief – Wake Up Yoga Flow –Yin Yoga – Sweet Sunday Flow
  • Openingsritueel – Vuurceremonie – Closing Circle
  • Onbeperkt kruidenthee & infused water 
  • De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, er liggen handdoeken en handgemaakte zeep voor je klaar. 
  • Tijd en aandacht voor verdieping en vragen.
  • Begeleiding door onze toegewijde docenten

Optioneel bij te boeken:

Wil je tijdens deze dagen genieten van een ontspannende massage? Verwen jezelf dan door een ontspanningsmassage bij te boeken. De kosten hiervan bedragen €40,- voor 25 minuten of €75,- voor 50 minuten.

Ook is er een breathwork coach aanwezig waarmee je een een-op-een sessie kunt boeken tijdens dit weekend om eventueel dieper op persoonlijke issues in te gaan. De kosten hiervan zijn €90 voor 75 minuten.

Programma

Vrijdag:

15.00 uur: Ontvangst welkomstdrankje & healthy snack in de Boszaal. Inchecken kamers.

16.00-17.00 uur: Openingsritueel

18.30-20.00 uur: Vegetarisch diner

20.30-22.00 uur: Stress Relief. We laten alle (werk)stress los en gaan ontspannen het weekend in. Dit is een zachte, rustige vorm van yoga.

Zaterdag:

8.00-8.30 uur: Stiltewandeling – Bosbaden

8.30-9.30 uur: Good Morning Flow: Een dynamische Flow om je dag vol energie te beginnen! Dit is een vloeiende les waar je werkt aan kracht & flexibiliteit.

9.30-10.30 uur: Biologisch Ontbijt

13.00-14.30 uur: Healthy Lunch

15.30-17.00 uur: Yin Yoga. In deze vorm van yoga worden de houdingen langer vastgehouden waardoor het doorwerkt op de diepere weefsels. Met als resultaat dat je meer rust en ruimte ervaart.

18.30-20.00 uur: Vegetarisch diner.

20.30-21.30 uur: Full Moon Yoga & Yoga Nidra. Ga lekker liggen, ontspan je en laat je meevoeren met deze kalmerende sessie. 

21.30-22.00 uur: Vuurceremonie

Zondag:

9.00-10.00 uur: Biologisch Ontbijt

10.00-11.30 uur: Sweet Sunday Flow. Een unieke beleving voor al je zintuigen. Stel jezelf open en geniet van dit cadeautje aan jezelf. 

12.00-13.00 uur: Closing Circle 

13.00-14.00 uur: Optioneel lunch (on the go)

Het programma is om 13.00 uur afgelopen, je mag uitchecken tot 14.00 uur.   

Ervaring met yoga is niet vereist, de lessen worden afgestemd op het niveau van de groep. Ook als je nog geen ervaring met yoga hebt ben je dus van harte welkom.

De kosten voor deze retreat zijn €549 p.p.
Dit is op basis van 2-persoonskamer met badkamer. De bedden kunnen zowel los van elkaar als tegen elkaar op gemaakt worden. Mocht je liever een kamer voor jezelf willen, dan geldt een toeslag van €50,- p.p.p.n.

Let op: Boek vóór 31 december en je krijgt een set heerlijke, warme Yoga Soxs t.w.v. €34,95 cadeau!

Reserveer de retreat via info@zenseyoga.nl