Kijken wat
yoga voor jou
kan doen?
Vraag hier een gratis
proefles aan!

Vrouwencirkel

‘Wanneer vrouwen een verbinding met elkaar aan gaan ontstaat er iets magisch.”

Wat zijn vrouwen cirkels?

Een vrouwencirkel is een verbindende samenkomst van een groep vrouwen om te delen en helen. In deze cirkel krijgt iedere vrouw de ruimte krijgt om in veiligheid naar binnen te keren & haar verhaal te delen als dat goed voelt. Vanuit ontspanning, openheid en zachtheid worden de cirkel gecreëerd.

Tijdens een vrouwencirkel is er geen ruimte voor oordeel, schuld, of vergelijken. Deze cirkels bieden juist kracht, vertrouwen en een mogelijkheid om je kwetsbaar op te stellen.

Naast het delen en helen in de cirkel, support je elkaar ook buiten de cirkel. De cirkels bieden een plek waar je je liefdevol kunt verbinden met andere vrouwen en jezelf.

Hoe ziet een avond eruit?

Er staat altijd een thema centraal, zoals vrouwelijke kracht.  Tijdens zo een avond gaan we dieper in op de wijsheid van vrouwen. Je kunt zelf ervaren hoe je (meer) in contact kan komen met de vrouwelijke kracht in jezelf. De intentie van deze cirkel is om vrouwen samen te laten komen vanuit zelfcompassie en een open mind. De avond zal bestaan uit een mix van meditatie, sharing, zelfexpressie, journaling & visualisatie. Je zult zowel de kracht van de groep voelen, maar ook een diepere verbinding met jezelf.

Cacao ceremonie voor vrouwen

Cacao is het medicijn van het hart. Het wordt al duizenden jaren gebruik als een heilige drank om te verbinden met het goddelijke. Cacao helpt ons te verbinden met ons hart, naar binnen te reizen, zelfliefde te creëren en ons bewustzijn te vergroten.

Tijdens de ceremonie gaan we op innerlijke reis, door middel van meditatie, delen, dans, zingen & sisterhood.

 

  • VERDIEPING
  • VERBINDING
  • JOURNALING
  • VISUALISATIE